Paradise City Festival 2023

Inwoners

Beste inwoners van 1820,

Op 30 juni, 1 en 2 juli 2023 is het kasteeldomein in Perk opnieuw het mooie decor van het Paradise City Festival, het groenste festival van het land. Paradise City zou niet hetzelfde zijn zonder jullie talrijke opkomst. Vooral op vrijdag willen we er een heus buurtfeest van maken, met extra voordelen voor alle inwoners van 1820. De deuren openen om 12u, er zijn zes podia met grote namen op de affiche zoals Adriatique, Folamour, Mano Le Tough, VTSS en Helena Hauff.

Welk voordeel krijgen jullie dit jaar?

Met een een uitbreiding van het festivalterrein en een extra podium, stijgen ook onze kosten. Een ticket kost deze editie 69 euro. Als inwoner van Steenokkerzeel krijgen jullie hiervan 30 euro terug als consumptiebedrag op je elektronisch bandje.


Koop je een holiday of combiticket? Dan zetten we 35 euro op je bandje.

Hoe kan ik deze korting krijgen?

Via www.paradisecity.be kan je een ticket kopen. Kom op vrijdag 30 juni 2023 naar de ingang met je identiteitskaart, zo kunnen we valideren dat je in postcode 1820 woont. Daarna zetten we 30 euro (enkel vrijdagticket) of 35 euro (combi of holiday ticket) op je elektronisch polsbandje als tegoed om te spenderen op het festival aan eten of drank. Let op: Je kan enkel op vrijdag geld terug krijgen op je bandje.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te mogen verwelkomen op ons festival… of liever: JULLIE FESTIVAL!

Welcome to Paradise City!

Heb je nog vragen?

Stuur een mail naar inwoners1820@paradisecity.be en we helpen je zo snel mogelijk verder!