Paradise City Festival 2022

Inwoners

Beste inwoners van 1820,

Op 1, 2 en 3 Juli 2022 is het kasteeldomein in Perk opnieuw het mooie decor van het Paradise City Festival, het groenste festival van het land. Paradise City zou niet hetzelfde zijn zonder jullie talrijke opkomst.
Vooral op vrijdag willen we er een heus buurtfeest van maken, met extra voordelen voor alle inwoners van 1820. De deuren openen om 12u, er zijn 5 stages met grote namen op de affiche zoals Dixon, DJ Tennis, KI/KI, Shanti Celeste, John Talabot B2B Jane Fitz en veel meer.

Welk voordeel krijgen jullie dit jaar?

Met een een uitbreiding van het festivalterrein en een extra podium, stijgen ook onze kosten. Een ticket kost deze editie 69 euro.
Als inwoner van Steenokkerzeel krijgen jullie hiervan 40 euro terug als consumptiebedrag op je elektronisch bandje.
Koop je een holiday of combiticket? Dan zetten we 45 euro op je bandje.

kan ik deze korting krijgen?

Via www.paradisecity.be kan je een ticket kopen. Kom op vrijdag 1 juli 2022 naar de ingang met je identiteitskaart, zo kunnen we valideren dat je in postcode 1820 woont.
Daarna zetten we 40 euro (enkel vrijdagticket) of 45 euro (combi of holiday ticket) op je elektronisch polsbandje als tegoed om te spenderen op het festival aan eten of drank. Let op: Je kan enkel op vrijdag geld terug krijgen op je bandje.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te mogen verwelkomen op ons festival… of liever: JULLIE FESTIVAL!

Welcome to Paradise City!

Heb je nog vragen?

Stuur een mail naar inwoners1820@paradisecity.be en we helpen je zo snel mogelijk verder!